HOLANDIJA MATIRALA KINU: Narandžaste u Ningbou na kvalifikacijama za LOI 1:2 pretvorile u 3:2

Novosti online

22. 09. 2023. u 16:29

PODVIG Holanđanki. "Narandžaste" su u poslednjem meču petog kola kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Parizu šokirale domaćina, Kinu - 3:2 (18:25, 24:26, 25:19, 26:24, 15:13). Kineskinje su u četvrtom setu vodile sa 21:15, od pobede su ih delile četiri lopte, ali su prokackale prednost i sada su se udaljile od odlaska u francusku prestonicu.

ХОЛАНДИЈА МАТИРАЛА КИНУ: Наранџасте у Нингбоу на квалификацијама за ЛОИ 1:2 претвориле у 3:2

FOTO: Tanjug

Naše devojke sutra (10.00) igraju sa Holandijom, a Kina sa Dominikanskom Republikom (13.30). Posle tih duela biće jasno ko će pre poslednjeg, nedeljnog kola biti bliži Parizu. U nedelju se Srbija sastaje sa Kinom, a Holandija sa Dominikanskom Republikom.

U najtežem položaju je Kina jer ima dva poraza i ukoliko želi u Peking ne sme da izgubi do kraja. S druge strane naše devojke ne smeju da se kockaju i moraju da pobede sutra Holandiju, a u nedelju Kinu. Kao i Srpkinje i Dominikanke će igrati pod imperativom pobede. Ukoliko ekipe imaju jednak broj pobeda odlučuje prvo broj bodova, pa set-količnik, poen-količnik i na kraju međusobni susret.

Tabela: Srbija 4 pobeda (12), Holandija 4 (12), Dominikanska Republika 4 (12), Kina 3 (11), Kanada 3 (8), Češka 2 (5), Ukrajina 0, Meksiko 0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)