ČUVENI VATERPOLISTA IZBEGAO SMRT: Italijanski as Nikola Gito jedva spasao porodicu iz zapaljenog stana

Novosti online

24. 08. 2023. u 13:47

ČUVENI italijanski vaterpolista Nikola Gito je zahvaljujući svojoj brzini i hrabrosti izbegao tragediju, koja je mogla koštati života njegovu porodicu. Naime, u noći između 14. i 15. avgusta izbio je požar u zgradi u kojoj se nalazi stan u kojem defanzivac Breše živi sa suprugom Viktorijom, sinom Leonardom (9) i kćerkom Gabrijelom (7). Zbog trovanja ugljen-monoksidom bili su hospitalizovani u bolnici u Breši, piše portal wpdworld.com.

ЧУВЕНИ ВАТЕРПОЛИСТА ИЗБЕГАО СМРТ: Италијански ас Никола Гито једва спасао породицу из запаљеног стана

Ognjen Stojanović Foto N. Paraušić

- U pola noći probudila me moja supruga Viktorija rekavši mi da je osetila nešto zapaljeno. Ustali smo i sa prozora spavaće sobe videli smo stub dima. Bilo je ljudi na ulici, neko je viknuo "Niko, gori ti klavir!". Uzimam decu sa kreveta, uzimamo ključeve i novčanike i štitimo usta mokrim peškirom... Imao sam decu u naručju i išao sam slepo, nisam znao gde je vatra. Siđem niz stepenice u potpunom mraku, dođem do sedmog sprata gde se dim razilazi, ali se okrenem i Viktorije više nije bilo pored mene... Odlučio sam da ostavim decu sa nekim na tom sprati kako bih se vratio po suprugu. Bili smo uronjeni u dim, zvao sam Viktoriju ali je nisam video. Na kraju smo uspeli da se vratimo zajedno. Čudo nam je pomoglo - pričao je Gito za wpdworld.com.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)