NIŠTA OD OSMINE FINALA: Opet taj taj-brejk! Srpske nade igraće za 17. mesto na "U19" Svetskom prvenstvu za odbojkašice

Novosti online

06. 08. 2023. u 22:29

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u osminu finala na 18. Svetskom prvenstvu za igračice do 19 godina starosti.

НИШТА ОД ОСМИНЕ ФИНАЛА: Опет тај тај-брејк! Српске наде играће за 17. место на У19 Светском првенству за одбојкашице

FOTO: FIVB

U poslednjem, 5. kolu šampionata planete, u Osijeku je bolja od Srbije večeras bila selekcija Sjedinjenih Američkih Država koja je pobedila sa 3:2, po setovima 25:15, 18:25, 25:19, 19:25 i 15:7, posle 116 minuta igre. 

Poslednju šnasu koja su imale za prolazak u osminu finala, kadetkinje Srbije, nažalost, nisu iskoristile. Iako su važile za velikog favorita, SAD su danas sa druge strane mreže imale ravnopravnog rivala. Ponovo, po četvrti put u pet utakmica, sreća nije bila na strani Srbije, koja će se u daljem toku takmičenja boriti za 17. mesto.

S obzirom na to da Nigerija nije došla u Osijek i odustala je od takmičenja, naša selekcija će imati dva slobodna dana, a ime narednog rivala će naknadno saznati.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)