LEGENDE DONIRALE OPREMU: Bivši asovi Radničkog iz Kragujevca uručili donaciju za školu rukometa

Novosti online

22. 07. 2023. u 18:55

NEKADAŠNjI rukometaši Radničkog Živorad Žika Jovanović i Zoran Radojević, koji sada rade kao treneri u Luksemburgu, uz pomoć prijatelja donirali su opremu mladim igračima kragujevačkog superligaša.

ЛЕГЕНДЕ ДОНИРАЛЕ ОПРЕМУ: Бивши асови Радничког из Крагујевца уручили донацију за школу рукомета

foto rk radnički

- Nas dvojica kao deca Radničkog koji već dugi niz godina živimo i radimo u inostranstvu smo odlučili da pomognemo klubu iz koga smo ponikli i uvek mu se rado vraćamo. U razgovoru sa ljudima iz kluba nam se i javila želja da na neki način pospešimo njihov rad i trud koji iskazuju u radu sa mlađim kategorijama u skladu sa višedecenijskom tradicijom. Došli smo na ideju da uz pomoć naših prijatelja prikupimo sredstva za donaciju u vidu dve kompletne garniture opreme za decu koja se razvijaju u školi rukometa, jer znamo da je izuzetno napredna i da se treneri svim srcem zalažu za njihov napredak, kao i rukometa uopšte. Na kraju, zajednička želja nam je da u budućnosti uživamo u majstorijama polaznika, mogu slobodno reći naše rukometne škole, ne samo u dresu Radničkog, nego i u reprezentativnim selekcijama - istakao je za sajt Radničkog Žika Jovanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)