UVEK IDEMO NA POBEDU: Strahinja Rašović poručuje da vaterpolisti nisu došli na SP u Fukuoki da ispadnu u osmini ili četvrtfinalu

Novosti online

10. 07. 2023. u 12:33

OPTIMIZAM nikad nije napuštao Strahinju Rašović. Trofejni vaterpolista veruje da će "delfini" na SP od 14. do 30. jula u Fukuoki pokazati svoje pravo lice i da će učiniti sve da ostvare što bolji plasman. Trenutno bruse formu u Kašivazakiju, a igraju i sparing mečeve sa Crnom Gorom.

УВЕК ИДЕМО НА ПОБЕДУ: Страхиња Рашовић поручује да ватерполисти нису дошли на СП у Фукуоки да испадну у осмини или четвртфиналу

M. Vukadinović

- Treniramo punom parom i sve ide kako treba. Imamo odlične uslove u Kašivazakiju, stigli su Crnogorci sa sparingujemo. Pred nama je najteži ispit ovog leta i nadam se da ćemo da budemo spremni - kaže za sajt VSS član zlatnog olimpijskog tima iz Tokija 2021. godine.

Pre dolaska u Japan, "delfini" su u Istanbulu izvadili kartu za EP početkom iduće godine u Netanji (Izrael). Na Svetskom kupu u Los Anđelesu, doživeli su bolan poraz od SAD i bruku u duelu sa Rumunijom. Ipak, smogli su snage da se trgnu protiv Nemaca i osvoje sedmo mesto.

- Analaziriali smo sve utakmice, videli smo šta je bilo loše. Ne možemo da se "ubijemo" posle Amerikanaca i Rumuna koje smo nedavno deklasirali. Nije protivnik bio u pitanju, već naša glava. Jednostavno, poraz od Amerikanaca je ostavio traga protiv Rumuna. Idemo dalje - objašnjava Rašović.

Vaterpolo turnir u Fukuoki počinje 17. jula, a Srbi već na startu igraju sa svetskom prvakom, Španijom. U grupi su još Crna Gora i Južna Afrika.

- Odlična ekipa, nema tu priče. Ali za nas idealan rival da vidimo koliko možemo. Sa Crnom Gorom će kao i uvek da bude velika borba. Južna Afrika nije rival za brigu. Najvažnije je da se mi u glavi doteramo. Idemo u Fukuoku da igramo, ne dolazimo da bi ispali u osmini ili četvrtini finala. Koliki su nam dometi videćemo ali u svakim meč ćemo ući da budemo što bolji i da pobedimo. Sve je to sport, naše je da damo maksimum - završio je Strahinja Rašović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)