ODBOJKAŠI DEVETI NA SVETU: "Orlovi" posle turnira u Roterdamu napredovali za jedno mesto

Novosti online

27. 06. 2023. u 13:52

ODBOJKAŠI su sada deveti na svetskoj rang-listi. "Orlovi" posle turnira Lige nacija u Roterdamu nisu poboljšali svoj bodovni saldo, čak su izgubili 0,97 poena, ali su ostali među deset najboljih na svetu.

ОДБОЈКАШИ ДЕВЕТИ НА СВЕТУ: Орлови после турнира у Ротердаму напредовали за једно место

Foto OSS

 Ukoliko žele da poprave bodovni saldo, moraće na turniru trećeg vikenda Lige nacija, od 4. do 9. jula, u Anhajmu (SAD) da pobede i selekcije koje su bolje od njih, petu Francusku i sedmu Argentinu.

Naime, specifičan način bodovanja je primera radi pokazao da im je poraz od svetskog i evropskog prvaka Italije (-5,38 poena) odneo više nego što im je doneo trijumf nad domaćinom Holandijom (4,49). A "lale" su desete na listi.

Inače, prva je Poljska, druga selekcija SAD, treći Brazil, četvrta Italija, peta Francuska, šesti Japan, sedma Argentina, a osma Slovenija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)