NOVI TURNIR - NOVI IZAZOV: Odbojkaši puutju u Roterdam, gde nastavljaju takmičenje u Ligi nacija

Novosti online

17. 06. 2023. u 19:54

NOVI turnir - novi izazov. Odbojkaši danas putuju u Roterdam, gde u utorak (16.30) protiv Holandije startuju na turniru drugog vikenda Lige nacija. "Orlovi" očekuju i dueli sa Nemačkom, Italijom i domaćom, Holandijom. Izabranici Igora Kolakovića žele da ostvare što više pobeda kako bi se približili finalnom turniru u Krakovu.

НОВИ ТУРНИР - НОВИ ИЗАЗОВ: Одбојкаши пуутју у Ротердам, где настављају такмичење у Лиги нација

FOTO: EPA

- Volim da idem utakmicu po utakmicu. Nama je svaki meč bitan. Voleo bih da na svakom turniru ostvarimo sve četiri pobede. U Nagoji smo protiv Slovenije i Japana, koji su na rang listi bolji od nas, nagovestili da možemo da napravimo iznenađenje i to samo uspeli protiv Poljske. Osvojili smo šest bodova i napravili solidnu podlogu za preostala dva turnira - ističe za sajt OSS selektor Igor Kolaković.

Starteg "orlova" je umereni optimista pred turnir u Roteradamu:

- Po povratku iz Nagoje bilo je potrebno da se adaptiramo na vremensku razliku. Naporno smo radili, ali u Holandiju ne putuju onoliko kompletni koliko bismo voleli. Prvi rival na turniru je selekcija SAD, koja igra u kompletnom sastavu. Voleo bih da napredujemo iz meča u meč, ali novi turnir, nova priča.

Mladi tehničar Aleksa Batak smatra da je prvi vikend u Nagoji bio uspešan:

- Naravno da uvek može bolje. Znamo šta nas očekuje u Roterdamu, svesni smo da će biti još veća borba nego u Nagoji. Očekujem da budemo u boljim formi i da ostvari što bolji rezultat. Mislim da smo spremni za izazove koji nas tamo očekuju. U svakom slučaju borićemo se, daćemo sve od sebe da ostvarimo što više pobeda. Imamo respektabilnu ekipu, koja može sa svakom selekcijom da se nadmeće.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu