DAĆEMO SVE OD SEBE ZA MEDALJE: Srbija ima velika očekivanja, Evropske igre prilika za odličja

S. R.

16. 06. 2023. u 21:43

KRAJ juna i početak jula proteći će u znaku 3. Evropskih igara, gde će naši sportisti pokušati da se u velikoj konkurenciji, među čak 7.000 sportista u 29 disciplina, izbore za dobre rezultate i dođu do vrednih medalja. U nekim sportovima, nadmetanje u Poljskoj (21. jun - 2. jul), u Krakovu i Malopoljskoj je ujedno i kvalifikaciono za OI u Parizu 2024, pa će motiv biti na još višem nivou.

ДАЋЕМО СВЕ ОД СЕБЕ ЗА МЕДАЉЕ: Србија има велика очекивања, Европске игре прилика за одличја

Igor Marinkoivić

Zastavu Srbije na otvaranju 21. juna na stadionu "Mijeski" ponosno će poneti kajakaši Milica Novaković i Marko Novaković.

- U ime svih nas koji ćemo ponosno nositi grb naše zemlje mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe i na takmičenjima i van takmičenja, kako bismo na najbolji način predstavljali našu Srbiju - poručila je Milica na medijskom danu, koji je organizovao OKS uoči puta u Poljsku. - Verujem da će to biti dovoljno za dobre i kvalitetne sportske rezultate. Posebno sam ponosna što je Olimpijski komitet Srbije mene i mog kolegu Marka izabrao da budemo nosioci zastave naše države na ceremoniji otvaranja Igara. To jedno od najvećih dostignuća koje jedan sportista može da ostvari, izvan vrhunskih sportskih rezultata. To mi je dodatni podsticaj da dam sve od sebe u Poljskoj. Nadam se da će svi pratiti naše nastupe i da će, kao i uvek, navijajti za nas!

Ispred OKS prisutnima se obratio i Žarko Zečević, potpredsednik.

- Posebno sam srećan što mogu da pozdravim naše sjajne sportiste i sportistkinje koji će nas predstavljati na Evropskim igrama u Poljskoj. Želim im pre svega dobro zdravlje, a uz to mnogo sreće i uspeha na predstojećim Evropskim igrama. Verujem da će ih bodriti cela nacija i da će nas obradovati vrhunskim rezultatima u danima koji su pred nama - poručio je Zečević. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!