"DELFINI" SUTRA SA MAĐARIMA: Naši mladi vaterpolisti počinju odbranu zlata na SP U20 u Rumuniji

S. K.

09. 06. 2023. u 11:22

MOGU li vaterpolisti da odbrane zlato na SP do 20 godina u Bukureštu. Taj ćemo odgovor dobiti na šampionatu, koji počinje sutra, a završava se iduće subote. Pre dve godine generacija Marka Radulovića bila je najbolja u Pragu, sada će njihovi naslednici pod komandom Miloša Korolije pokušati da ostvare isti podvig.

ДЕЛФИНИ СУТРА СА МАЂАРИМА: Наши млади ватерполисти почињу одбрану злата на СП У20 у Румунији

FOTO:

Srbija je u grupi B, gde danas (18.00) igra sa Mađarskom, u nedelju (13.00) sa Grčkom, a u ponedeljak (14.30) sa SAD. Kako se igra po novom sistemu takmičenja, prva dve ekipe iz grupe A (Španija, Italija, Crna Gora, Hrvatska) i B plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će se treća i četvrta razigravati sa ekipama iz grupa C, D, E i F. Četvrtfinale je 15, polufinale 16, a finale 17. juna.

- Zbog kalendara takmičenja imali smo malo vremena za pripreme. Primera radi, Martinović je igrao u subotu za Novi Beograd u finalu Lige šampiona, a nama se priključio u nedelju na "Trofeju Beograd". Ali, kako je nama, tako je ostalima. Možda su Mađari najveći favoriti, a mi ćemo dati sve od sebe - ističe selektor Miloš Korolija.

Boje Srbije braniće: Petar Pajković, Radoslav Virijević, Mitar Maraš, Marko Dimitrijević, Luka Gladović, Nikola Kojić, Bogdan Gavrilović, Zoran Božović, Viktor Urošević, Vasilije Martinović, Bojan Brešćanski, Petar Stanić, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo i Andrija Jauković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a