GIMNASTIČKO PRVENSTVO SRBIJE: Seniorkama iz Paraćina po dva zlata (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

23. 05. 2023. u 12:15

ČLANICE Gimnastičkog kluba Paraćin takmičarsku sezonu nastavile su prethodnog vikenda osvajanjem medalja na Prvenstvu Srbije u grupnim vežbama B programa.

ГИМНАСТИЧКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ: Сениоркама из Параћина по два злата (ФОТО)

Foto: GKP Paraćin

Klub je u Svilajncu imao svoje predstavnice u svim kategorijama, od najmlađih pionirki do seniorki, koje su bile najuspešnije kao prvakinje Srbije i u višeboju i po rekvizitima.

Ekipa u sastavu: Nikolina Svrzikapa, Milena Marković, Petra Milosavljević i Tara Jovanović osvojila je po dva zlata sa najvažnijeg takmičenja u grupnim vežbama. Trener ovih zlatnih devojaka je Marija Đorđević.

Foto: GKP Paraćin

Njihove mlađe drugarice - kadetkinje, trener Sandra Stefanović, domogle su se trećeg mesta i bronze u vežbi loptama, dok su juniorke na čelu sa trenerom Bojanom Matić u veoma jakoj konkurenciji osvojile četvrto mesto.

GK Paraćin ovogodišnju sezonu završava 18. juna.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu