STRAŠNA GRUPA ZA "ORLOVE": Rukometaši Srbije saznali protiv koga će igrati na Evropskom prvenstvu

Novosti online

10. 05. 2023. u 18:39

RUKOMETAŠI Srbije igraće u grupi C (Minhen) sa Mađarskom, Islandom i Crnom Gorom na EP od 10. do 28. januara u Nemačkoj, odlučeno je juče na žrebu u Diseldorfu. Prve dve selekcije plasiraće se u drugu rundu, a titulu brani Švedska.

СТРАШНА ГРУПА ЗА ОРЛОВЕ: Рукометаши Србије сазнали против кога ће играти на Европском првенству

FOTO: RSS

"Orlovi" će u prvom kolu, 12. januara da igraju sa Islandom, 14. sa Mađarskom, a 16. sa Crnom Gorom.

Ostale grupe - A: Francuska, Nemačka, S. Makedonija, Švajcarska B: Španija, Austrija, Hrvatska,Rumunija, D:Norveška, Slovenija, Poljska, Farska Ostrva E: Švedska, Holandija, BiH, Gruzija, F: Danska, Portugalija, Češka, Grčka.

Na šampionatu Starog kontinenta jedna selekcija plasiraće se direktno na Olimpijske igre, dok će dve igrati u kvalifikacijama za Pariz. Zato je prvi cilj "orlova" da budu bolji od svih selekcija koje nisu na nedavnom SP u Poljskoj i Španiji izborile olimpijske kvalifikacije.

Šampionat će biti otvoren 10. januara na fudbalskom stadionu u Diseldorfu, koji prima 50.000 gledalaca. U prvoj fazi igraće se u Berlinu, Manhajmu i Minhenu. U drugoj u Hamburgu i Kelnu, koji je domaćin finalnog vikenda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri