BESPLATAN ULAZ ZA NAVIJAČE: Odbojkaši Partizana u subotu u drugoj finalnoj utakmici dočekuju Vojvodinu

S. K.

21. 04. 2023. u 12:56

EUFORIJE nema u crno-belom taboru. Odbojkaši Partizana su svesni da su samo vode sa 1:0 u finalnoj seriji protiv Vojvodine i da ih čeka dug put do 12 titule. Beograđani sutra (18.00) u drugoj utakmici u dvorani "Masters" u Zemunu dočekuju Vojvodinu, koju žele da još jednom savladaju. Zato su odlučili da ulaz u halu bude besplatan. Podsetimo, u Novom Sadu su slavili sa 3:1.

БЕСПЛАТАН УЛАЗ ЗА НАВИЈАЧЕ:  Одбојкаши Партизана у суботу у другој финалној утакмици дочекују Војводину

oss

Prvak postaje ekipa koja ostvari tri pobede, treći meč je 25. aprila u Novom Sadu. Eventualna četvrta utakmica je 28. u Beogradu, a majstorica 1. maja u SPENS-u.

- Tek je odigrana prva utakmica, tako da još ništa nije završeno. Ima još puno da se igra. Vojvodina je odlična ekipa, igraće mnogo bolje u drugoj utakmici. Trudićemo se da igramo našu igru, da budemo smireni i da se na kraju radujemo - ističe kapiten crno-belih Milija Mrdak.

Novosađani ne pomišljaju da se olako odreknu titule.

- Nadali smo se da ćemo dobro početi finalnu seriju. Nismo uspeli, jasno nam je da moramo da odigramo mnogo bolje, pre svega na bloku i u odbrani. Igra se u tri dobijene utakmice, ništa nije gotovo. Idemo u Beograd da vratimo brejk - naglašava Lazar Bajandić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba