SLOVENAC NAJBOLJI: Zajc pobedio na Planici, Kraft osvojio mali Kristalni globus u ski letovima

Novosti online

02. 04. 2023. u 12:51

Slovenac Timi Zajc pobednik je poslednjeg takmičenja sezone u skijaškim letovima, koje je danas u okviru Svetskog kupa održano u Planici.

СЛОВЕНАЦ НАЈБОЉИ: Зајц победио на Планици, Крафт освојио мали Кристални глобус у ски летовима

EPA-EFE/ANTONIO BAT

 Timi Zajc je skokovima od 232,5 i 234 metra osvojio 455,1 bod. Drugo mesto pripalo je njegovom sunarodniku Anžeu Lanišeku, koji je osvojio 455 bodova (239,5 i 242 metra). Treće mesto osvojio je Austrijanac Štefan Kraft sa 455,1 bod (238,5 i 235 metra).

    Štefan Kraft osvojio je mali Kristalni globus u skijaškim letovima sa 480 bodova, dok je Norvežanin Halvor Egner Granerud drugi sa 450.
    Granerud je još ranije obezbedio veliki Kristalni globus u skijaškim skokovima. On je sezonu završio na prvom mestu u generalnom plasmanu Svetskog kupa 2.128 bodova, Kraft je drugi sa 1.790, dok je treći Lanišek sa 1.679 bodova.
 

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade