OSTALE JOŠ ČETIRI NADE: Dva poraza bokserki na Svetskom prvenstvu u Indiji

S. O.

20. 03. 2023. u 11:23

SARA Ćirković i Nikolina Gajić zaustavljene su u osmini finala Svetskog prvenstva u Nju Delhiju. Ćirkovićeva je u kategoriji do 52 kilograma jednoglasnom odlukom sudija poražena od šampionke Azije Rinke Kinošite iz Japana, dok je bolja od Gajićeve (do 70 kg), bila Brazilka Barbara Dos Santos rezultatom 4:1.

ОСТАЛЕ ЈОШ ЧЕТИРИ НАДЕ: Два пораза боксерки на Светском првенству у Индији

FOTO: BSS

Sutra u ring ulaze bronzana sa Šampionata Evrope Jelena Janićijević, koja će se u kategoriji do 63 kilograma za četvrtfinale boriti protiv Kadičabonu Abdulajeve iz Uzbekistana, kao i Snežana Šiljković, u kategoriji do 48 kilograma, takođe protiv Uzbekistanke Farzone Fazilove. Sutra će se za četvrtfinale boriti i Natalija Šadrina (do 67 kg) protiv Rime Vološenko iz Kazahstana, odnosno Milena Matović (do 66 kg) protiv Kineskinje Liju Jang.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade