IZNENAĐENJE KRAJ IBRA: Ribnica u Kraljevu poražena od Karađorđa iz Topole

G. ĆIROVIĆ

10. 03. 2023. u 22:24

Sedmi prvenstveni poraz ove sezone i ukupno drugi na svom terenu doživeli su večeras odbojkaši kraljevačke Ribnice i tako neprijatno iznenadili svoje navijače.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ КРАЈ ИБРА: Рибница у Краљеву поражена од Карађорђа из Тополе

OSS

U 20. kolu „BPŠ Superlige“ ceo plen iz nove hale sportove kraj Ibra odneo je Karađorđe iz Topole zasluženo slavivši pobedu od 3:1 (26:24, 25:23, 21:25, 25:21).

U redovima Kraljevčana najefikasniji je bio korektor Mladen Bojović sa 27 poena, dok je kapiten Ivan Todorović upisao 15. Goste iz Topole do trijumfa kraj Ibra predvodili su iskusni Miloš Vemić sa 23 i Nemanja Radović koji je 20 puta poentirao.

U narednom 21. kolu, pretposlednjem u ligaškom delu, Ribnica će u Ljigu snage odmeriti protiv poslednjeplasiranog Spartaka, dok će Karađorđe ugostiti takođe Spartak, ali iz Subotice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!