"ALONSO MOŽE DO TITULE": Maks veruje u veterana

S. R.

08. 03. 2023. u 11:00

RADUJE šampiona Formule 1, Maksa Ferštapena, dodatno jaka konkurencija. U ovoj sezoni, kao i u prethodnoj, sve oči će biti uprte u Red bul i Ferari, ali je sada na površinu isplivao i treći izazivač Aston Martin, predvođen veteranom Fernandom Alonsom.

АЛОНСО МОЖЕ ДО ТИТУЛЕ: Макс верује у ветерана

FOTO: EPA

Takav scenario, a pogotovo to što je Španac, "točak uz točak", pričinjava zadovoljstvo Holanđaninu, pobedniku prve trke u Bahreinu proteklog vikenda.

- Nadam se da će Alonso biti kandidat za titulu. Iza njega je nekoliko godina u kojima nije bio u stanju da se bori za visoke pozicije. Drago mi je da se vratio i što je dobro krenuo od prve trke - pun je poštovanja Maks za dvostrukog šampiona sveta Alonsa.

Ipak, da bi se ekipa Aston Martina zadržala u vrhu, mora da nastavi da unapređuje bolid.

- Postoje staze koje će im više odgovarati i kada će im sve polaziti od ruke. Imaju jak bolid, i videćemo kako će ga od sada razvijati. Definitivno će imati šanse da dođu do trijumfa u ovoj sezoni - naglašava Ferštapen. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio