LEBRON DŽEJMS IZVIŽDAN NA SUPERBOULU: NJegova reakcija je još više ražestila navijače (VIDEO)

Novosti online

13. 02. 2023. u 11:20 >> 11:40

NAJBOLjI strelac u istoriji NBA lige Lebron Džejms nije naročito popularan među ljubiteljima američkog fudbala, u šta se sam uverio tokom 57. Superboula.

ЛЕБРОН ЏЕЈМС ИЗВИЖДАН НА СУПЕРБОУЛУ: Његова реакција је још више ражестила навијаче (ВИДЕО)

FOTO:PRINTSKRIN/TVITER

Samozvanog "kralja" košarke izviždalo je 60.000 ljudi u Glendejlu u Arizoni, kada se pojavio na velikim ekranima stadiona u čijoj VIP loži je posmatrao finale NFL.

Čifsi su stigli do druge titule u poslednjih pet godina, posle preokreta i kontroverzne sudijske odluke da im dodeli novi napad zbog navodnog "holdinga"

Navijači oba tima ispratili su košarkaša Lejkersa ogromnim zvižducima. Čula se i poneka uvreda, ali im ni on nije ostao dužan. 

Kada je shvatio da među navijačima na Superboulu nije rado viđen, Džejms je rukama oponašao kako stavlja krunu na glavu. Mada je ta reakcija izazvala još jaču salvu zvižduka, mora da mu se prizna hrabrost što se suprotstavio celom stadionu.

Inače, karte za "obična mesta" na stadionu u Glendejlu koštale su od 6.000 do 82.000 dolara na blagajni, dok je u ponudi bila i specijalna propusnica s kojom su za milion dolara navijači mogli da dobiju besplatan let avionom do stadiona, upoznavanje sa NFL i NBA legendama, kao i ulaz na VIP žurke koje su se održavale tokom događaja u Glendsdejlu.

BONUS VIDEO - Najvredniji sportski klubovi na svetu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)