VIRUS „POKOSIO“ MUSKETARE: Odložen odbojkaški derbi Ribnice i Mladog Radnika u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

22. 01. 2023. u 12:27

Zbog bolesti odbojkaša kraljevačke Ribnice, odložena je prvenstvena utakmica 13. kola „BPŠ Superlige“ u kojoj su večeras u Kraljevu trebalo da se sastanu popularni „musketari“ i Mladi Radnik iz Požarevca.

ВИРУС „ПОКОСИО“ МУСКЕТАРЕ: Одложен одбојкашки дерби Рибнице и Младог Радника у Краљеву

OSS

Prema rečima Milana Simojlovića, trenera Ribnice, na „udaru“ virusa u petak se našla gotovo kompletna ekipa superligaša iz grada na Ibru.

- Igrači su odmah upućeni u izolaciju. U pitanju su visoke temperature, potpuna malaksalost i nismo bili u stanju da izađemo na megdan gostima iz Požarevca.Nadam se da će sve brzo proći i da ćemo uskoro biti u pogonu i spremni za predstojeće iskušenja – kaže trener „musketara“. - Žao mi je što je do ovoga došlo, radovali smo se nastavku sezone, dobro radili i spremali se, ali ovo je viša sila. Zdravlje igrača je na prvom mestu.

G.Ć.

Foto:OSS

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)