STEVANOVIĆ LJUT KAO RIS: Trofejni strateg posle remija sa Valjugmenijem najavio vaterpolistima Radničkog paklen rad

Novosti online

16. 11. 2022. u 11:49

VATERPOLISTIMA Radničkog na startu A grupe Lige šampiona ni 5:1 posle prvog poluvremena, ni 9:7 nekoliko minuta pre kraja meča nije bilo dovoljno da potope Valjugmeni - 9:9. Čak, mogu da budu zadovoljni bodom jer su igrači Vladimira Vujasinovića imali napad za pobedu.

СТЕВАНОВИЋ ЉУТ КАО РИС: Трофејни стратег после ремија са Ваљугменијем најавио ватерполистима Радничког паклен рад

FOTO: M. Vukadinović

Ono što je naročito naljutilo stratega Kragujevčana je sunovrat u trećoj četvrtini kada su od lagodnih 5:1 stigli do zabrinjavajućih 5:6. Oscilacija je bilo i u poslednjih osam minuta.

- Ove godine borba za mesto na "fajnal-ejtu" vodi se između Vuljagmenija, Jadrana, Hanovera i nas. Ne smeju se praviti kiksevi na domaćem bazenu, a onaj tim koji zatim skupi više bodova u gostima biće bliži završnom turniru. Mi smo kiksnuli i izgubili dva boda. Desio nam se nedopustiv pad u trećoj četvrtini, meni veoma jasan. Dobro je da se to dogodilo sada, na startu prvenstva i da se okrenemo radu i da igrači koji imaju previsoko mišljenje o sebi, a to ne opravdavaju radom na treningu i igrama na utakmicama, pokušaju da se poprave i da izgledamo mnogo bolje u nastavku sezone. Već duže vreme oni ne liče na ono za šta se sami smatraju i ono što od njih očekujemo. Imamo dosta vremena da se okrenemo paklenom radu i da budemo bolji u svim takmičenjima- kaže za sajt Radničkog starteg Uroš Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!