SPORTSKI SAVEZ BEOGRADA RADI PUNOM PAROM: Đorđe Pejčić novi predsednik

Novosti online

14. 10. 2022. u 16:59

SPORTSKI savez Beograda i zvanično ima novo rukovodstvo. U hali 4 Beogradskog sajma uspešno je održana Skupština SSAB, ustanove koja broji čak 114 članice. Bilo je prisustno čak 79 delegata. Uz predsednika, delegate su glasali i za izbor članova Izvršnog odbora, Nadzorni odbor i generalnog sekretara Sportskog saveza Beograda.

СПОРТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА РАДИ ПУНОМ ПАРОМ: Ђорђе Пејчић нови председник

FOTO: SSAB

Pošto je predstavio svoj program, za predsednika je jednoglasno izabran Đorđe Pejčić, bivši vaterpolo reprezentativac, osvajač LEN kupa sa Partizanom i v.d. direktora Sportskog centra Novi Beograd.

Novi generalni sekretar u narednom period biće Nebojša Jevremović, dugogodišnji generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije i član borda Evropske veslačke konfederacije, koji je u prethodnom mandatu bio Predsednik programske Komisije SSAB.

Novi Izvršni odbor je sledeći: Đorđe Pejčić predsednik, Jelena Dubovac potpredsednica, Vlada Glavonjić Ministarstvo odbrane RS, Mladen Maran predsednik Odbojkaškog saveza Beograda, Aleksandar Simić televizijski voditelj, Saša Babović advokat, Ivana Lukić ispered zaposlenih u SSAB, dr Nenad Janković profesor Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Stanka Pejović generalni sekretar SD Radnički, Mirko Pavlović direktor SC Tašmajdan i dr Dane Korica legenda atletike.

FOTO: SSAB

 U Nadzorni odbor su izabrani advokati Dejan Ćasić, Nevena Protić i Srđan Vidović.

Veliki broj prisutnih pozdravio je Nikola Penić, gradski sekretar za sport i omladinu Beograda. On je naglasio da očekuje još intezivniju saradnju sa SSAB, a sve kako bi se još više pomoglo sportu na svim nivoima.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!