RAT u Ukrajini, odnosno "Specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, ponovo je za jednu od sporednih, a važnih tema iznedrio i sport. Najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" su isprva obradovale rusku javnost, ali kada se došlo do celovite istine - ispostavilo se da se sportisti iz Ruske Federacije neće baš lako vratiti međunarodnim nadmetanjima.

Komentari (4)

fu

02.10.2022. 15:50

Koji si ti dvolican tip. Kada si bio u Moskvu,grlio si se,i velicao,i Putina i Ruski narod. A onda ,kada su te Ameri stisnuli za mu...da,odmah si promenio prolu. Pevas,kako ti drugi sviraju. A to,sto ko ne podrzava operaciju na Ukrajini,mozes samo da sanjas. Pa nisu Rusi toliko glupi,da se prodaju kao prosti...tutke,da bi tebi ego raso. Toliki si mlakonja,da je muka od tebe. Zelis da sportisti prodaju dusu,prodaju svoj narod,svoju zemlju??? Mozes o tome,samo da mastas,zajedno sa Amerima,i ovim debilima,iz EU. Pravoslavlje,i Rusiju,nikada necete moci da unistite!!!! NIKADA!!! Niste vi ni prvi,a ni poslednji,koji su to hteli.

Vla

02.10.2022. 15:57

Gde si Bio kad su amerikanci ubijali vietnamce, iracane, libijce, srbe itd, imas Li ogledalo, pitas Li se kakav si covek, englezi pobili decu U argentini, nisam Video da si Bio protiv,

Walter Pravicek

02.10.2022. 17:56

Kao nezavisni promatrač moram da kažem:GLUPO jest,da se Ruskim sportašima zabranjuje učešče na raznoraznim sportskim priredbama,iako nisu drogeraši.Ameri,koje uhvate dobiju neki termin zabrane,pa pomilovanje,te teraju drogeraši sport dalje.I ostali svet,samo ne Rusi.Jeli se plaše,da sve kolajne ne odu u Rusiju.Sada se daje iz miloste puno toga Ukrajini.