KRAGUJEVČANI KRENULI BEZ NAJBOLJIH: Vaterpolisti Radničkog počeli pripreme za novu sezonu

S. K.

09. 08. 2022. u 18:14

ODMOR je završen. Vaterpolisti Radničkog, bez reprezentativaca, počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj ih očekuje borba na četiri fronta: Ligi šampiona, Regionalnoj ligi, Superligi i Kupu Srbije. Lane su osvojili Kup Srbije i igrale finale domaćeg prvenstva u kojem su izgubili od Novog Beograda.

КРАГУЈЕВЧАНИ КРЕНУЛИ БЕЗ НАЈБОЉИХ: Ватерполисти Радничког почели припреме за нову сезону

Foto: N.Paraušić

Zbog obaveza stratega Uroša Stevanović u mladim selekcijama Srbije veći deo pripreme će uraditi nekadašnji selektor Kazahstana Nemanja Knežević. Ne zaboravima da su na priprema reprezentacije Srbije za EP u Splitu: Lazar Dobožanov, Luka Pljevančić, Nikola Lukić, Nemanja Vico, Bogdan Gavrilović, Marko Radulović i Stefan Branković. Obaveze prema hrvatskoj selekciji ima Josip Vrlić, a prema crnogorskoj Aleksa Ukropini.

Zato su pripreme počeli Miloš Ćuk, Filip Janković, Stefan Todorovski, Nemanja Stanojević, Uglješa Panić, Jovan Tanasijević i Filip Milutinović. Sa njima će da radi i nekoliko mlađih igrača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)