GOLOVKIN ODBACUJE MOGUĆNOST ČETVRTOG MEČA: "Nisam bio siguran ni hoće li se i treća borba protiv Kanela dogoditi"

Novosti online

27. 06. 2022. u 15:32

SEPTEMBAR ove godine ljubiteljima boksa nudi jedan je od najspektakularnijih mečeva. Kanelo Alvarez i Genadij Golovkin odradiće "trilogiju".

ГОЛОВКИН ОДБАЦУЈЕ МОГУЋНОСТ ЧЕТВРТОГ МЕЧА: Нисам био сигуран ни хоће ли се и трећа борба против Канела догодити

Twitter / Printskrin / Mirror Fighting

Kanelo je trenutno neprikosnoveni prvak sveta u super srednjoj kategoriji, odnosno ujedinio je sve šampionske titule. Golovkin, sa druge strane ulazi u ovaj meč kao VBA i IBF prvak sveta, ali u srednjoj kategoriji, dok će se borba održati u Kanelovoj težinskoj klasi.

Prvi meč njih dvojice odigrao se 2017. godine i završen je remijem. Revanš su odradili godinu dana kasnije, a slavio je Kanelo odlukom sudija. Oba meča obeležile su brojne kontroverze jer fanovi "plemenite veštine" smatraju da je Golovkin zaslužio pobedu.


U slučaju da Kazahstanac ovaj put pobedi, imaćemo situaciju u kojoj će oba boksera imati po jednu pobedu, a između njih će biti i jedan nerešen rezultat. U tom slučaju, četvrti meč nameće se kao logična opcija, ali Golovkin sumnja da će doći do četvrtog meča, čak i u slučaju njegove pobede.

- Verovatno neće biti četvrtog meča jer je preskup. Ko bi to organizirao? "DAZN"? Ne verujem. "ESPN" ili "Šoutajm" možda?'', rekao je Kazahstanac za, a zatim je dodao kako je sumnjao i u održavanje trećeg duela.

- Nisam bio sto posto siguran hoće li se treća borba ikad dogoditi. Bilo je nekakvih odlaganja od strane Alvareza i on se jedno vreme nije hteo boriti sa mnom, pa je odlagao. Ali, nada je postojala. Verujem da je za njega imalo smisla prihvatiti meč u ovom trenutku - rekao je ''GGG''.

Što se četvrog duela tiče, pobijedi li Kanelo još jedanput,taj meč za ljubitelje ovog sporta neće imati nikakvog smisla.


BONUS VIDEO: Ko je Dmitrij Bivol - Rus koji je šokirao svet?
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu