IVANA SKAČE SAMO TROSKOK: Prvenstvo Srbije u atletici u Kruševcu

S. K.

24. 06. 2022. u 21:04

KRUŠEVAC će u subotu (17.00) i nedelju biti domaćin seniorskog prvenstva Srbije u atletici. Iz SAS najavljuju da će se nadmetati preko 300 takmičara iz 55 klubova u 40 disciplina u obe konkurencije.

ИВАНА СКАЧЕ САМО ТРОСКОК: Првенство Србије у атлетици у Крушевцу

Screenshot / RSI

Prva zvezda šampionata, dvoranska prvakinja sveta u skoku udalj Ivana Vuleta nadmetaće se samo u troskoku. Zato će Milica Gardašević, koja je ove godine skočila 6,81, braniti titulu u skoku udalj.

Kod muškaraca u ovoj disciplini biće zanimljiv dvoboj Strahinje Jovančevića i Lazara Anića. U bacanju kugle će se boriti Armin Sinančević i Asmir Kolašinac, a u skoku uvis Angelina Topić i Zorana Rakovec.


Na 100 m je duel Milane Tirnanić i Ivane Ilić, na 400 m Boško Kijanović pokušaće da obori rekord Slobodana Brankovića, dok će se njegov brat Aleksa ogledati na 100 m. Što bolji rezultat u bacanju koplja pokušaće da ostvari Adriana Vilagoš, dok će prekaljena Dragana Tomašević braniti titulu u bacanju diska. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)