POČINJE NOVA ODBOJKAŠKA ERA: Reprezentativke Srbije predvođene italijanskim stručnjakom kreću putem Lige nacija

Novosti online

28. 05. 2022. u 15:45

ZLATNO doba Zorana Terzića koji je postao sinonim za žensku odbojku je i zvanično završeno. Jedan novi mladi i perspektivni stručnjak sprema se da ispiše nove stranice ovog sporta u Srbiji.

ПОЧИЊЕ НОВА ОДБОЈКАШКА ЕРА: Репрезентативке Србије предвођене италијанским стручњаком крећу путем Лиге нација

FOTO: OSS

Odbojkašice Srbije, počinju učešće u novom izdanju Lige nacija. One će sutra ujutru otputovati u Ankaru, gde će se igrati mečevi prvog kola. Santareli će debitovati 1. juna protiv Belgije, a potom slede mečevi protiv Tajlanda, Bugarske i Holandije.

– Osećam se dobro. Počeo sam da radim nakon jedne pune sezone u Koneljanu. Došao sam sa puno energije za ovaj nacionalni tim. Odradili smo nekoliko treninga, i atmosfera je veoma dobra. Moram da razumem devojke, i one moju viziju odbojke. Liga nacija je teško takmičenje, sa četiri meča u pet dana i nije jednostavno. Ovo je prvi turnir u Ankari. Nakon povratka, odradićemo nekoliko treninga i menjaću igračice jer je takmičenje dugo. – rekao je Santareli.

Na spisku su:

Tehničari: Bojana Drča (Crvena zvezda), Slađana Mirković (Alba Blaž),

Korektori: Ana Bjelica (Valefolja), Jovana Zelenović (Jedinstvo Stara Pazova),

Libera: Teodora Pušić (Drezdner), Sanja Đurđević (Ub),

Primači servisa: Brankica Mihajlović (bez kluba), Katarina Lazović (Monca), Sara Lozo (Proton), Jovana Mirosavljević (Železničar Lajkovac).

Kapitena ekipe na ovom okupljanju biće Ana Bjelica.

BONUS VIDEO: Dolazak bronzanih odbojkašica u Beograd

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)