BEKAMENT ILI ŽELEZNIČAR: Večeras u Aranđelovcu počinje finalne serija plej-ofa za rukometašice

S. K.

21. 05. 2022. u 16:17

SRBIJA dobija nove prvakinje u rukometu. Posle višegodišnje dominacije Jagodine u finalu ARKUS Superlige za titulu će se boriti Bekament i Železničar. Prva utakmica je u subotu (20.00) u Aranđelovcu, a druga 29. maja u Inđiji. Termin eventualne majstorice biće nakandno određen.

БЕКАМЕНТ ИЛИ ЖЕЛЕЗНИЧАР: Вечерас у Аранђеловцу почиње финалне серија плеј-офа за рукометашице

FOTO: Grad Zrenjanin

- Mislim da smo celu sezonu odigrali na vrhunskom nivou, i u domaćem prvenstvu i u Evropi. Uprkos tome što su nas mučile povrede, uspeli smo da se plasiramo u polufinale Evrokupa, a sada smo izborili finale ARKUS lige. Ja ne volim da razmišljam o protivniku, već se trudim da od svoje ekipe u datom trenutku izvučem najbolje. Železničar je zaslužio da se nađe u finalu - rekao je sajt ARKUS lige trener Bekamenta Saša Obradović.

Igračice Železničara napravile su veliko iznenađenje u polufinalu kada su eliminsale aktuelnog prvaka Jagodinu. Sada na megdan Bekamentu izlaze rasterećen.

- Jako sam srećan i ponosan na devojke i ceo klub, jer je naš ulazak u finale rezultat višegodišnjeg rada. Cele sezone smo sjajno igrali, u svakoj utakmici smo išli na pobedu, nismo kalkulisali ni u jednom meču... Nije tajna da je Bekament apsolutni favorit u našim duelima. Mi nemamo šta da izgubimo, zato ćemo i u finalu u svakoj utakmici ići na pobedu. Ova ekipa je željna dokazivanja - naglasio je za sajt ARKUS lige trener Vlada Šimičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna