RUSKI BOKSER ŠOKIRAO SVET: Flojdu Mejvederu doneo veliki novac na kladionici

Novosti online

08. 05. 2022. u 16:14

RUSKI bokser Dmitri Bivol pobedom protiv Kanela Alvereza odbranio je titulu VBA šampiona poluteške kategorije jednoglasnom odlukom sudija.

РУСКИ БОКСЕР ШОКИРАО СВЕТ: Флојду Мејведеру донео велики новац на кладионици

FOTO: AP/Tanjug

Alvarez je pretrpeo skoro duplo više udaraca od Rusa. Odnos je bio čak 152:84 u korist Bivola. Meksikanac nije izgubio skoro devet godina, a novim porazom šokirao je svet, s obzirom na to da je prema mišljenju stručnjaka i kladionica važio za velikog favorita.


Poslednji meč koji je izubio bio je protiv ikone ovog sporta, Flojda Mejvedera, 2013. godine. Čuveni Amerikanac se na svom Instagram nalogu pohvalio novcem koji je zaradio od poraza nekadašnjeg bivšeg rivala.
 


Uz 52 hiljade dolara koje je prihodovao, Mejveder je dodatno "potkačio" Meksinanca navodeći da je na njegovom porazu zaradio "laku lovu".

Neporaženi bokser velter kategorije, Terens Kraford, odmah nakon meča se oglasio rečima da se sada zna ko je broj jedan u svetu boksa, aludirajući na sebe.

Tedi Atlas, bivši trener legendarnog Majka Tajsona, rekao je da su sudije htele da pokradu Bivola, ali da nisu uspeli jer meč nije bio ni blizu neizvesnog.

Za razliku od većine koja se podsmevala Alvarezu na ovom neočekivanom porazu, Šakur Stivenson, šampion pero kategorije, odao je priznanje Meksikancu na hrabrosti da uđe u ring za dosta krupnijim protivnikom.


Kanelo je odmah nakon meča rekao da ništa još nije gotovo i da želi revanš. Iako je delovao inferiorno u odnosu na rivala, ne bi se trebalo otipisivati Kanelovo "srce šampiona", jer je već nebrojano puta do sada dokazao da može da se nosi sa svima.

BONUS VIDEO: Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 




 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KREĆE NAJVEĆI CIRKUS U KINI: Aston Martin najbrži na treningu