UDOVIČIĆ POSETIO RVAČE: Biće medalja iz Mađarske (FOTO)

Novosti online

20. 03. 2022. u 14:48

MINISTAR omladine i sporta Srbije, Vanja Udovičić, posetio je u Domu borilačkih sportova Partizan u Zrenjaninu najbolje srpske rvače, nacionalni tim koji se priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Mađarskoj.

УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО РВАЧЕ: Биће медаља из Мађарске (ФОТО)

FOTO: Tanjug

- U septembru nas očekuje SP u Beogradu, ali i otvaranje nacionalnog trening centra za borilačke sportove - naglasio je Udovičić, uz napomenu da će rvanje u glavnom gradu dobiti svoju nacionalnu kuću i uz zahvalnost gradonačelniku Zrenjanina Simi Salapuri, koji kao bivši sportista veliku pažnju posvećuje i ulaže u sport. 

Devetorica reprezentativaca, na čelu sa svetskim šampionom Gruzinom Zurabom Datunašvilijem, predsednikom Saveza, Zrenjanincem Željkom Trajkovićem, pripremaju se u Zrenjaninu i za dve nedelje odlaze na EP, sa kojeg su u realnoj projekciji tri ili četiri medalje.

- RK Proleter je okosnica nacionalnog tima Srbije i predvodnik buđenja rvačkog sporta u zemlji i posebno je zadovoljstvo to što u svojoj sali može da ugosti reprezentaciju - dodao je Simo Salapura, ističući da je Proleter iznedrio brojne svetske, olimpijske i evropske šampione i osvajače medalja. 

BONUS VIDEO: Moćna koreografija Delija pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)