DRAMA U HAMBURGU: Poznatom rukometašu se brat srušio na tribinama, on u suzama u kolima hitne pomoći napustio dvoranu (FOTO)

Novosti online

01. 11. 2021. u 12:21

Nova drama u nemačkim rukometnim dvoranama. Nakon što je pre dve nedelje prekinuta utakmica Bergišera i Veclara jer je jednom gledaocu pozlilo, isto se ponovilo u nedelju u Hamburgu gde je kod HSV-a gostovao Melsungen.

ДРАМА У ХАМБУРГУ: Познатом рукометашу се брат срушио на трибинама, он у сузама у колима хитне помоћи напустио дворану (ФОТО)

Foto: Tviter

Gosti su vodili 11:8, igrala se 23. minuta kada je sve stalo i kada je golman gostiju Silvio Hajneveter sa klupe signalizirao sudijama da se nešto dešava na tribinama. 

Naime, u publici je pozlilo jednom gledaocu, a ispostavilo se da je to bio brat domaćeg rukometaša Tajsa Bergemana.

Dok se nesrećnom momku ukazivala pomoć, sudije i delegati su se dogovarali da li nastaviti utakmicu dok su igrači čekali u svlačionici. Na zahtev domaćina obe su strane pristale da se utakmica ne nastavi.

- Momak je dobro, ali morali smo da prekinemo utakmicu. Svi smo bili pod dubokim šokom - rekli su iz redova Hamburga.

Bergeman je, u suzama i još uvek u dresu, bio pratnja svom bratu u kolima hitne pomoći. U bolnici se, nesrećni momak nije sećao ničega, ali u stabilnom je, stanju.

Foto: Tviter

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri