OVO JE BUDUĆI SUPRUG IVANE ŠPANOVIĆ: Atletičarka staje na "ludi kamen" sa zgodnim trenerom (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2021. u 16:49

KAKO mediji prenose, najpoznatija srpska atletičarka, Ivana Španović, danas staje na "ludi kamen" sa svojim izabranikom, Markom Vuletom, a par se verio u septembru prošle godine.

ОВО ЈЕ БУДУЋИ СУПРУГ ИВАНЕ ШПАНОВИЋ: Атлетичарка стаје на луди камен са згодним тренером (ФОТО)

Foto: Instagram/marko_fitt

Ivana je već duže vreme u vezi sa Markom, trenerom i nutricionistom. Vuleta i Španovićeva su u vezi skoro dve godine. Fitnes trener joj je vratio osmeh na lice nakon kraha desetogodišnje veze sa bivšim partnerom, Vladom, za koga je i bila verena.

Vest o vezi sa Markom osvanula je u medijima u decembru 2019. godine, a tri meseca ranije, u septembru iste godine, Ivana je priznala da je raskinula sa verenikom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je u ljubavi bila 10 godina.

Krajem 2019. Španovićeva je potvrdila da je upovila u novu romansu sa Markom.

Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana tada za medije.

Ivana i Marko ne kriju svoju ljubav, a svaki slobodan trenutak koriste za zajednička putovanja. Koliko je srećna i zaljubljena Ivana pokazuje i tako što neretko deli zajedničke fotografije sa Markom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Marko je fitnes instruktor koji je veoma aktivan na društvenim mrežama i prati ga skoro 70 hiljada ljudi. On često objavljuje svoje fotografije sa treninga, baš kao i njegova verenica. Na profilu mu stoji da je profesor sporta i nutricionista, osim što je personalni trener.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Inače, kako pišu domaći mediji, na njihovoj svadbi će pevati poznata pevačica Edita, dok bi proslava trebalo da se održi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

(Srpski telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!