NEKADA TUKAO MAJKA TAJSONA, SADA MU PREDVIĐAJU DEBAKL: Holifild se vraća u ring, ne izgleda dobro!

Novosti online

09. 09. 2021. u 15:40

NEKADA je bio veliki protivnik Majka Tajsona, a sada mu se sprema debakl protiv MMA borca!

НЕКАДА ТУКАО МАЈКА ТАЈСОНА, САДА МУ ПРЕДВИЂАЈУ ДЕБАКЛ: Холифилд се враћа у ринг, не изгледа добро!

FOTO: Printskrin/Instagram/evanderholyfield

Slavni Ivander Holifild (58) doneo je neobičnu odluku, da se na kraju šeste decenije vrati u ring. On upada umesto Oskara de la Hoje i odmeriće snage protiv Vitora Belforta u neobičnom spektaklu koji su sve popularniji u borilačkim sportovima.

Legendarni bokser i jedan od najvećih rivala Majka Tajsona sada će protiv sebe imati čak 15 godina mlađeg rivala, ali i čoveka bez mnogo iskustva u boksu. Njegov protivnik je svojevremeno bio MMA zvezda, pa će ova borba biti nešto potpuno novo za obojicu.

Na jednom od njih vidi se trening Ivandera Holifilda koji je, u skladu sa svojim godinama, izgubio snagu i brzinu - iako je do skoro izgledao neverovatno.

Navijači na društvenim mrežama već ostavljaju loše komentare o čuvenom bokseru, napominjući da ih je njegov trening razočarao, iako nisu očekivali da vide ništa na tom snimku. Ivander je spor, deluje veoma ranjivo i njegovi udarci nemaju snagu kao pre 10 godina kada je odradio poslednju borbu.

Kada se uzme u obzir da će mu rival biti dosta spremniji za meč, jer se sve do 2018. godine profesionalno borio u MMA svetu, razumljivo je zašto fanovi boksa predviđaju katastrofu čoveku kom je Tajson svojevremeno odgrizao deo uha.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati