PRED „LAVICAMA“ LEPA BUDUĆNOST: Gradonačelnik Terzić primio zlatne kraljevačke rukometašice

G. ĆIROVIĆ

14. 06. 2021. u 12:02

MLADE rukometašice kraljevačkog Metalca, uzrasta do 12 godina, nedavno su osvojile naslov šampiona države, osvojivši tako prvu titulu prvaka u ženskoj konkurenciji u gradu na Ibru i ostvarivši najveći uspeh u istoriji ovdašnjeg rukometa.

ПРЕД „ЛАВИЦАМА“ ЛЕПА БУДУЋНОСТ: Градоначелник Терзић примио златне краљевачке рукометашице

FOTO: GU KRALjEVO

Tim povodom zlatne kraljevačke rukometašice, popularne „lavice“, primio je gradonačelnik dr Predrag Terzić sa svojim saradnicima.

- Ovim uspehom, naše mlade, talentovane rukometašice upisale su se zlatnim slovima u anale sporta u Kraljevu. Osim što su sjajne na terenu, sve su i odlične učenice,. Nadam se da će nastaviti vredno da uče, rade, treniraju, i da će nam u budućnosti doneti još puno radosti – rekao je gradonačelnik Terzić.

Trener ŽRK Metalac Aleksandar Nestorović, naglasio je da će se u narednom periodu dodatno raditi na afirmaciji rukometa u gradu na Ibru, uz očekvanja da će ova generacija igrati značajnu ulogu i na veklikoj rukometnoj sceni.

- Verujemo da će nam ovaj uspeh doneti veću popularnost rukometa. Radićemo na tome da sva ulaganja opravdamo rezultatima, i muškog i ženskog kluba – istakao je Nestorović. - U svim kategorijama smo pokazali da treba računati na nas. Kao prvake države, sada nas svi zovu na turnire i takmičenja, a za nas je čast da pronosimo i ime kluba i ime našeg grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)