MINISTAR UDOVIČIĆ SA AMBASADOROM TURSKE HAMIJEM AKSOJOM: Nastavljamo sa uspešnom saradnjom u oblastima omladine i sporta

Novosti online

04. 06. 2021. u 16:23

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas sa novoimenovanim ambasadorom Turske u Srbiji Hamijem Aksojom i tom prilikom razgovarali su o produžetku intenzivne saranje vezane za sve aspekte oblasti omladine i sporta.

МИНИСТАР УДОВИЧИЋ СА АМБАСАДОРОМ ТУРСКЕ ХАМИЈЕМ АКСОЈОМ: Настављамо са успешном сарадњом у областима омладине и спорта

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar Udovičić i ambasador Aksoj iskazali su potpunu spremnost da se dalja implementacija Sporazuma o saradnji u oblastima omladine i sporta u oblastima omladine i sporta bazira na razmeni iskustava i informacija stručnjaka dveju zemalja, organizovanje priprema sportista, kao i povezivanje mladih kroz omladinske kampove i volonterske akcije.

Sagovornici su razgovarali i o uticaju pandemije na mlade i sport u Srbiji i Turskoj.

- Sa novoimenovanim ambasadorom Republike Turske u Srbiji Nj. E. Hamijem Aksojom razgovarali smo o produžetku intenzivne i bogate saradnje vezane za sve aspekte oblasti omladine i sporta, kao i o budućim zajedničkim aktivnostima, napisao je minista Udovičić na svom Instagram nalogu.

Ministar Udovičić je istakao da je prilikom nedavnog susreta sa turskim kolegom dr Mehmetom Muharemom Kasapogluom na marginama Etnosport foruma u Istanbulu imao sadržajan razgovor o budućim zajedničkim projektima, koji bi dodatno ojačali uspešnu bilateralnu saradnju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024