STRAŠNA TRAGEDIJA HRVATA: Pre nego što je izgubio u borbi za bronzu od srpskog predstavnika, umrla mu sestra od 11 godina

Novosti online

05. 08. 2021. u 08:34

Ivan Huklek, hrvatski rvač koji je poražen od Zuraba Datunašvilija u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama, pre dolaska u Tokio doživeo je veoma tešku tragediju.

СТРАШНА ТРАГЕДИЈА ХРВАТА: Пре него што је изгубио у борби за бронзу од српског представника, умрла му сестра од 11 година

FOTO: AP/Tanjug

Huklek je u Sofiji u maju izborio mesto na Olimpijskim igrama, a pošto se vratio u Hrvatsku, otkrio je da je samo dve nedelje pre toga doživeo izuzetno težak udarac, zbog kog je bilo veliko pitanje da li će nastupiti u Tokiju.

Naime, njemu je krajem aprila 2021. godine preminula 11-godišnja sestra Marta:

„Pre dve nedelje je moja sestrica Marta preminula, i ja sam tada rekao da ne želim da idem na Olimpijske kvalifikacije. U tom trenutku nisam imao volje za takvo nešto, ali su mi moja porodica – mama, tata, supruga, moja braća – rekli da moram da idem zbog nje. Na kraju sam otišao zbog Marte, ostvario normu, koju sam njoh posvetio. A sve bih ovo dao samo da je ona živa“, rekao je Huklek u izjavi Večernjem listu po završetku kvalifikacija koje su održane u Sofiji početkom maja.

„Teško je kada roditelji izgube dete od 11 godina, i kada brat izgubi sestru. Bio je to veliki šojk za mene, a ja je trebalo da budem uteha. Kada sam se čuo sa porodicom pošto sam osvojio normu za Olimpijske igre, svi su plakali. Ovo je bio prvi put da su se nečemu razveselili“, dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)