NOVAK OPET U NEVREME: Apeli organizatorima ne pomažu, evo kada Đoković igra protiv Štrufa

Novosti online

25. 07. 2021. u 14:04

ORGANIZATORI teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju oglušili su se o zahteve Novaka Đokovića da se početak mečeva odloži za kasnje u toku dana, zbog paklenih vremenskih uslova.

НОВАК ОПЕТ У НЕВРЕМЕ: Апели организаторима не помажу, ево када Ђоковић игра против Штруфа

FOTO: Tanjug

Najbolji teniser sveta izaći će na teren u drugom kolu Olimpijskih igara protiv Jan-Lenarda Štrufa u ponedeljak oko devet sati ujutru po srednjoevropskom vremenu, uprkos apelima da mečevi zbog vrućine počnu kasnije.

Program počinje u četiri sata izjutra, a pre svetskog broja jedan svoje duele odigraće Naomi Osaka – Viktorija Golubić, Aleksander Zverev – Danijel Galan i Dona Vekić – Arina Sabalenka, ali bez obzira na dužinu trajanja ovih mečeva teško da će Novak zaobići vrućinu i sparinu koja vlada u Tokiju.

Podatak koji bi manje trebalo da brine njegov stručni štab je što je u pet duela protiv Nemca izgubio samo jedan set, pa bi bilo pravo čudo ukoliko tim stopama ne bi krenuo i sutra.

Ukoliko pobedi, Novaka bi u trećoj rundi čekao bolji iz okršaja Alehandra Davidoviča Fokine i Džona Milmana, koji je na programu ne pre 7.30 po srednjoevropskom vremenu.

Nina Stojanović takođe igra svoj meč druge runde – rivalka joj je Marija Sakari iz Grčke, polufinalistkinja Rolan Garosa i trenutno 19. teniserka sveta. Taj okršaj na programu je u 4.00 na terenu broj sedam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)