SRBI SU HIT U NBA: Dokumentarac o životu i karijeri Bobana Marjanovića

Novosti online

18. 05. 2021. u 08:51

IAKO na terenu nema previše prostora, centar Dalasa Boban Marjanović je godinama unazad jedan od omiljenijih likova u NBA ligi.

СРБИ СУ ХИТ У НБА: Документарац о животу и каријери Бобана Марјановића

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Navijači ga obožavaju, saigrači i protivnici takođe, zbog čega je “ESPN” odlučio da napravi dokumentarac o životu i karijeri reprezentativca Srbije.

Jedna od neizbežnih tema filma bilo je NATO bombardovanje Srbije iz 1999. godine.

– Nismo očekivali sutrašnji dan to je najstrašniji deo. Svi smo spavali zajedno, moja majka, sestra i ja, ako se nešto desi da smo bar zajedno. Nadam se da više nikada u životu neću doživeti tako nešto – rekao je Boban, koji je, između ostalog govorio i o ulozi u filmu “Džon Vik 3”.

– Drago mi je da sam u filmu bio loš momak, pošto sam u životu veliki druželjubivi džin. Dobio sam poruku da žele da budem u filmu “Džon Vik”, mislim da sam odgovorio milion puta sa “da, da, da, da” – kazao je Marjanović.

“ESPN” je poznat po ovakvim projektima, a u najavi filma na društvenim mrežama biranim rečima su govorili o srpskom asu.

– Boban je dragulj. Od njegove radne etike, preko karaktera i onoga što donosi na terenu i van njega, postao je jedan od najvoljenijih košarkaša u NBA ligi – kažu Amerikanci.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih