NIKSE "UHVATILA" NADMORSKA VISINA? Jokić prebacuje zasluge za trijumf - kad nema saigrača u pomoć mu stiže geografija! (VIDEO)

Novosti online

06. 05. 2021. u 09:48

NIJE baš kao bolivijski La Pas, ali Denver jeste grad na velikoj nadmorskoj visini - tačno jedna milja (1609 metara), što se može videti i na jednoj od garnitura dresova košarkaškog kluba za koji nastupa Nikola Jokić.

НИКСЕ УХВАТИЛА НАДМОРСКА ВИСИНА? Јокић пребацује заслуге за тријумф - кад нема саиграча у помоћ му стиже географија! (ВИДЕО)

AP Photo/David Zalubowski

Naš košarkaš smatra da je upravo taj detalj doprineo trijumfu nad Njujorkom prošle noći, u kome je iako lakše povređen, briljirao sa novim dabl-dablom.

- Niksi su stvarno bili sjajni ove sezone, pobedili 12 od zadnjih 13 ili tako nešto. Dobro igraju, mladi su, agresivni su. Rendl igra zaista sjajno, Rouz im sa klupe donosi neke poene. Možda smo ih malo iznenadili, možda ih je nadmorska visina malo uhvatila u prvoj četvrtini pa smo iskoristili to. Drago mi je, svaka pobeda je bitna, jer u En-Bi-Eju nije bitno protiv koga igraš i kako, već je bitna pobeda, jer se na kraju sve računa. Nadam se da će biti još neka do kraja - poručio je Džoker.

Denver je obezbedio plej-of, ali će do kraja regularnog dela lige  voditi bitku sa Klipersima za treće mesto na Zapadu, dok je napad na jednu od prve dve pozicije, odnosno Jutu i Finiks u domenu teorije.

Sledeći meč, Nagetsi igraju upravo protiv Džezera pa ćemo imati priliku da vidimo još jedan okršaj našeg asa i Rudija Gobera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!