KAKVE REČI O JOKIĆU: Ovo je Nikolin svet , mi samo živimo u njemu

Novosti online

04. 05. 2021. u 15:46

SRPSKI as Nikola Jokić nije uspeo da odvede svoj Denver do pobede, ali je sve izvesnije da će sebe dovesti do titule za najkorisnijeg igrača NBA lige.

КАКВЕ РЕЧИ О ЈОКИЋУ: Ово је Николин свет , ми само живимо у њему

Foto: AP

Jokićeve brojke pomno prate i košarkaški analitičari pa je tako u "Atletiku" osvanuo tekst o tome kako je za njih trka za MVP završena, a da je pobednik naš "Džoker"!

Amerikanac je kako je istako planirao veliki kolumnu o tome ko predvodi bitku za titulu najkorisnijeg, ali ipak nema sumnje.

"Ovo je Džokerov svet, mi samo živimo u njemu. Planirao sam veliku kolumnu o MVP trci, ali ta trka je gotova. Bilo kakva drama nestala je u subotu kada je Nikola Jokić vodio Nagetse do pobede nad Klipersima, njihove devete u 10 utakmica bez Džamala Mareja, i one koja je Denver ostavila ispred oba tima iz LA na tabeli", napisano je o Nilkoli.

Amerikanci su napravili poređenje sa Embidom i zaključili da je Srbin na parketu ove sezone proveo čak 819 minuta više od konkurenta za nagradu Džoela Embida. To je skoro 20 utakmica zaostatka!

"Budući da potencijalni rivali za nagradu padaju kao muve, dok je Jokić igrao svaku utakmicu za Denver, MVP se u ovom trenutku čini kao gotova stvar", pišu u Atletiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda