PULEN NEZADOVOLJAN ZBOG IZBORA ZA NAJBOLJEG DEFANZIVCA: Košarkaš Mornara se pobunio jer je doneta odluka da to bude Lazić (FOTO)

Novosti online

29. 04. 2021. u 18:04

PRVI put ove godine u ABA ligi dodeljeno je priznanje za najboljeg defanzivca regionalnog takmičenja. Priznanje je dobio kapitan Crvene zvezde Barnko Lazić, ali nisu svi zadovoljni zbog toga.

ПУЛЕН НЕЗАДОВОЉАН ЗБОГ ИЗБОРА ЗА НАЈБОЉЕГ ДЕФАНЗИВЦА: Кошаркаш Морнара се побунио јер је донета одлука да то буде Лазић (ФОТО)

FOTO: AP

Jedan od onih kome je zasmetala ova odluka je košarkaš Mornara Džejkob Pulen, koji je najpre bio nezadovoljan zbog toga što nije izabran u idealnu petorku ABA lige.

Plejmejker Barana je na Tviter nalogu regilnalnog takmičenja odgovorio kratko: "Joke" (što na engleskom znači šala).

On smatra da je to priznanje trebalo da dobije njegov saigrač Tejlor Smit.

- Imaš procente za dva, tri i slobodna bacanja) 50/40/90 i ne možeš da uđeš u prvi tim ABA. Da ne pominjem da smo u plej-ofu, ali zadržimo tu energiju. E, i Tej(lor) Smit je defanzivni igrač godine - napisao je Pulen.

Podsetimo, najbolju petorku takmičenja čine Nikola Ivanović (Budućnost), Džordan Lojd (C. zvezda), Jaka Blažič (Cedevita Olimpija), Marko Simonović (Mega) i Filip Petrušev (Mega).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!