BUDUĆNOST BEZ POLUFINALA: Monako pobedio u majstorici

Novosti online

31. 03. 2021. u 20:15

KOŠARKAŠI Budućnosti nisu uspeli da stignu do polufinala Evrokupa, pošto su posle trećeg dramatičnog meča, poražena od Monaka sa 90:87, a prevagu na tasu tima iz Kneževine su doneli Matijas Lesor i ofanzivni skok.

БУДУЋНОСТ БЕЗ ПОЛУФИНАЛА: Монако победио у мајсторици

FOTO: AP

Najefikasniji u sastavu Monaka bili su Matijas Lesor sa 24, Markos Najt sa 12, Di Bost sa 11 i Džalel O’Brajan sa 11 poena. Kod Budućnost, raspoloženi za igru u napadu, bili su Džastin Kobs sa 17, Vili Rid sa 16, Amadeo Dela Vale sa 11, Petar Popović sa 11 i Nikola Ivanović sa 11 poena.

Izabranici Dejana Milojevića su hrabro i agresivno ušli u meč, ali gotovo tri minuta nisu uspeli da postignu ni jedan poen, pa je na semaforu pisalo 6:0. Mogao je Monako i do veće prednosti, ali nije pogodio nekoliko otvorenih šuteva, a zatim su Suad Šehović, Amadeo Dela Vale i Vili Rid, pokrenuli Podgoričane.

Pored Virtusa i Gran Kanarije koji su sa 2-0 dobili četvrtfinalne serije protiv Huventuda i Metropolitena, te stigli do polufinala, mesto među četiri najbolja tima u Evrokupu, izborio je i Uniks koji je na svom parketu, slavio protiv Lokomotive sa 82:78.

U polufinalu, snage će odmeriti Monako i Gran Kanarija, odnosno Virtus i Uniks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)