LOŠE VESTI ZA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Sezona je završena zbog povrede ramena

Novosti online

30. 01. 2021. u 20:25

CSKA je sinoć neočekivano poražen na svom parketu od Bajerna (66:69), a najefikasniji u domaćoj ekipi je bio srpski centar Nikola Milutinov.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СРПСКОГ КОШАРКАША: Сезона је завршена због повреде рамена

Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Utakmicu je obeležio srpski centar Nikola Milutinov koji je igrao povređen celo drugo poluvreme, ali je opet uspeo da postigne 16 poena i zabeleži osam skokova.

Prema najnovijim informacijama iz moskovskog kluba, ta požrtvovanost skupo će koštati Srbina, za koga je sezona najverovatnije završena!

Najbolji igrač decembra u Evroligi moraće na operaciju ramena i prema prvim procenama oporavak će trajati duže od trajanje takmičarske sezone, što je na svom Tviteru potvrdio i sam CSKA.

Milutinov je ove sezone u Evroligi pprosečno beležio 9,8 poena 8,6 skokova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!