VANJA MARINKOVIĆ O PARTIZANU: Bolje da ćutim, nije mi potrebno još glavobolja

Novosti online

29. 01. 2021. u 13:57

ВАЊА МАРИНКОВИЋ О ПАРТИЗАНУ: Боље да ћутим, није ми потребно још главобоља

FOTO: N. Paraušić

KOŠARKAŠ Valensije, Vanja Marinković u intervjuu u Sport Klubu, dotakao se situacije u Partizanu. a prema njegovim rečima, nije zadovoljan trenutnom situacijom.

- Gledam Partizan i vidim… bolje da ćutim, pošto nemam dlake na jeziku. Žao mi je zbog svega što im se dešava. Tamo sam, ipak, proveo šest godina, sazreo, krenuo u svet. Jeste me, ali i nije briga. Samo bih rekao da su u klupske stvari umešani neki ljudi koji ne bi trebalo da budu umešani. Sve je počelo sa otkazom Vladi Šćepanoviću. To mi se nije svidelo, koliko god da nije ispunio očekivanja, mada je u trenutku odlaska, imao isti skor kao Trinkijeri godinu dana ranije. U Humskoj nema strpljenja, a o ostalom, bolje da ne pričam. Nije mi potrebno još glavobolja, iskren je 24-godišnji košarkaš.

Marinković je prokomentarisao izjave pojednih igrača da je teško igrati bez navijača.

- Zvezdi i 'crno-belima' to puno znači, njima nije svejedno, ali, takav je život, mora da se igra u ovakvim uslovima. Mene nerviraju oni koji non-stop apostrofiraju prazne dvorane kao strašan hendikep, ne razumem kolege igrače kada to rade. Nama, košarkašima, ovo je posao, od toga živimo i, hteli ili ne, moramo da se naviknemo na razne uslove, pa i ove epidemiološke. Ko zna koliko će da potraje. Ne mogu da shvatim da se neki nisu navikli, jer je ovako otkada smo ponovo ušli u sale, krajem maja. Ako je nekome i dalje teško što nema navijača, onda neka igraju šah umesto košarke. Zar im toliko nedostaju oni koji ponekad nesnosno urlaju, vređaju aktere? Zar im je to jedini podsticaj za partije na terenu? Po meni, odsustvo publike nije više hendikep odnosno razlog za slabije partije. Neka okrenu ploču, bez trunke zadrške ističe nekadašnja velika nada Partizana.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)