JOVANOVIĆ OPTIMISTA: Bez obzira na igru Krke, moramo da budemo okrenuti sami sebi

Novosti online

14. 11. 2020. u 15:24

TRENER košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas, pred duel protiv Krke, da bez obzira na igru protivnika, njegova ekipa mora svaku utakmicu da bude okrenuta sami sebi.

ЈОВАНОВИЋ ОПТИМИСТА: Без обзира на игру Крке, морамо да будемо окренути сами себи

Foto: N.Paraušić

- U nedelju igramo utakmicu protiv Krke koja je u svih šest kola, bez obzira na krajnji rezultat, pokazala vrlo sličnu igru. Imaju jasnu ideju šta žele u napadu i odbrani, igraju jako agresivnu odbranu, kako na celom, tako i na pola terena i pokušavaju na taj način da uspostave svoj ritam utakmice", rekao je Jovanović, prenosi klub.

- U napadu igraju jako široko gde su pozicije četiri i pet pretnja u šutu za tri poena i tako otvaraju veliki prostor za igru bekova", dodao je on.

Košarkaši Mege sutra dočekuju Krku u utakmici sedmog kola ABA lige.

Posle šest odigranih kola, Mega ima skor 4-2, dok je Krka zabeležila jednu pobedu i pet poraza.

- Mi moramo svaku utakmicu da budemo okrenuti sami sebi. Jako smo mlad tim koji ima prostor za napredak u svim segmentima igre i svaki duel u ovom takmičenju mora da nam bude prilika za to. Verujem da možemo da pružimo još jednu kvalitetnu utakmicu, a uslov za to je da budemo koncentrisani na oba dela terena svih 40 minuta igre", rekao je Jovanović.

Bek Mege Dejšon rekao je da posle pobede u prošlom kolu u Čačku, njegova ekipa želi da nastavi u pravom smeru.

- U utakmici protiv Krke moramo da budemo fokusirani svih 40 minuta. U prošlom kolu smo odigrali dobro, vratili se na pobednički kolosek. U odnosu na taj meč želimo da nadgradimo našu igru i nastavimo u pravom smeru", rekao je Smit.

Klub je naveo i da je na poslednjem redovnom testiranju, koje se vrši pred svaku utakmicu ABA lige, jedan igrač Mege bio pozitivan na kovid-19, i u skladu sa propisima se nalazi u samoizolaciji uz blaže simptome virusa.

Utakmica Mega - Krka se igra se sutra od 13.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica" bez prisustva publike.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!