ŠĆEPANOVIĆ: FMP će biti maksimalno motivisan, borbenost mora biti na najvišem nivou ukoliko želimo pobedu

Novosti online

16. 10. 2020. u 14:07

KOŠARKAŠI Partizana nakon poraza od Uniksa nastavljaju takmičenje u ABA ligi, duelom protiv FMP-a. Očekivanja pred ovaj meč izneo je strateg crno-belih Vlado Šćepanović.

ШЋЕПАНОВИЋ: ФМП ће бити максимално мотивисан, борбеност мора бити на највишем нивоу уколико желимо победу

FOTO: AP

Pobeda je jedina opcija za klub iz Humske, koji je sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa dva poraza - od Borca i Budućnosti i to oba na svom parketu.

- Očekuje nas duel protiv ekipe koja će nas dočekati maksimalno motivisana i spremna nakon što se sedam dana pripremala za nas. Ukoliko želimo da ih savladamo, oprez, koncentracija i borbenost moraju biti na najvišem nivou tokom cele utakmice. U dosadašnjem delu sezone nismo pokazali svoj potencijal koji je ogroman, ali verujem da ćemo već od sutrašnje utakmice početi da igramo dobro u kontinuitetu - rekao je Šćepanović.

Centar Partizana, Nikola Janković ističe da je pobeda imperativ.

- Težak i važan ispit za nas na kojem je važno da pokažemo zrelost, hladnu glavu i borbenost za svaku loptu. FMP protiv nas uvek igra sa maksimalnom motivacijom i željom da svaki naš propust kazni. Na nama je da im to ne dozvolimo. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu - naveo je Janković.

Utakmica FMP - Partizan igra se u subotu od 21sat u Železniku.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri