ROČESTI O POVRATKU U ZVEZDU: Znam sve ovde, krajnji cilj je najvažniji

Tanjug

12. 10. 2020. u 17:01

AMERIČKI košarkaš Tejlor Ročesti vratio se u Crvenu zvezdu, a nakon lekarskih pregleda i testova danas je zvanično potpisao ugovor na dva meseca, sa opcijom produžetka do kraja sezone.

РОЧЕСТИ О ПОВРАТКУ У ЗВЕЗДУ: Знам све овде, крајњи циљ је најважнији

Foto: M.Vukadinović

Ročesti je već odradio prvi trening sa crveno-belima u dvorani "Aleksandar Nikolić", mestu koje mu je dobro poznato i na kome je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka države.


- Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog štaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žestoko borim na svakoj utakmici i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda", rekao je iskusni plejmejker za klupski sajt.

Ročesti dolazi na poznat teren u svakom smislu, igrao je za Crvenu zvezdu, zna pritisak i očekivanja, a radio je i sa trenerom Sašom Obradovićem u Lokomotivi iz Krasnodara.

- Najvažnija stvar je da znam sve ovde i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne dešavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno", poručio je Ročesti.

Za razliku od prvog mandata u Crvenoj zvezdi kada je nosio dres sa brojem 22 Ročesti će ovog puta na dresu imati "nulu".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)