RAZUMEM NAŠE NAVIJAČE: Ostoja Mijailović otkrio hoće li Partizan menjati trenera

Novosti online

12. 10. 2020. u 09:42 >> 10:06

DEO navijača Partizana nezadovoljan je nakon poraza od Budućnosti u derbiju ABA lige, te su se usijale društvene mreže nakon meča.

РАЗУМЕМ НАШЕ НАВИЈАЧЕ: Остоја Мијаиловић открио хоће ли Партизан мењати тренера

Foto: N. Paraušić

Drugi vezani poraz u regionalnom šampionatu po mnogima je krivica trenera Vlade Šćepanovića, crno-beli deo javnosti zahteva promene. 

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović za "Kurir" se dotakao goruće teme, kaže da se ne razmišlja o Šćepanovićevoj smeni.

"Pratim društvene mreže, vidim šta se piše. Moram da pozovem naše navijače na strpljenje. Izgubili smo dva puta u dramatičnim završnicama, najpre od Huventuda, a onda i od Budućnosti. Preksinoć na zaista nesrećan način, kao što su pobedili oni, mogli smo i mi. Ipak, trijumf ekipe iz Podgorice je zaslužen i ja im čestitam"m počeo je izlaganje Mijailović. 

Predsednik Partizana potom je rekao da li će doći do promene trenera. 

"Nećemo menjati trenera posle tri poraza, to nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumem naše navijače, posebno nakon prošle sezone, razumem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže".

Prvi čovek crno-belih smatra da je za njegov tim veliki hendikep što se mečevi igraju bez publike. 

"Prazne tribine jako utiču na naš tim, koji je navikao da velike utakmice igra pred punom Arenom. Zamislite kako bi bilo Nikoliću da šutne trojku pred 16.000 navijača u Areni, koji bi stvarali nesnosnu buku. S druge strane, igračima Partizana taj huk s tribina je bio vetar u leđa, koga sada nema. Ali šta da radimo, borićemo se, trpećemo udare, ali idemo dalje", zaključio je on.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024