MIJATOVIĆ POSETIO KK PARTIZAN: Svi smo mi jedno, ovo je moja kuća

Tanjug

16. 09. 2020. u 16:05

FUDBALSKA legenda Predrag Mijatović posetio je danas KK Partizan, istakavši da je uvek prijatno kada je u kući crno-belih.

МИЈАТОВИЋ ПОСЕТИО КК ПАРТИЗАН: Сви смо ми једно, ово је моја кућа

Foto: KK Partizan

Bivši napadač Partizana, Valensije, Real Madrida, Fiorentine i Levantea razgovarao je sa predsednikom košarkaškog kluba Ostojom Mijailovićem.


"Uvek se prijatno osećam kada sam u kući Partizana. To je kuća svih nas partizanovaca. Košarku kao sport obožavam i kada sam bio profesionalni fudbaler uvek sam na tim kratkim odmorima voleo da igram basket. Jeste da sam nizak za taj sport, ali pratim i košarku i KK Partizan. Situacija je veoma pozitivna otkako je moj prijatelj postao predsednik (Ostoja Mijailović), to je činjenica. Radujem se kada KK Partizan osvaja trofeje i pravi dobre rezultate", rekao je Mijatović za TV Partizan.

Mijatović, koji je tokom pandemije korona virusa bio u Španiji, jednom od najvećih žarišta, ističe da je novonastala sitauacija mnogo uticala na sport, ali i da rešenje uvek postoji.

"Vidim da su u fudbalu i u košarci veliki problemi. Klubovi su navikli na finansijsku sitauciju u koju su mogli da predvide i da izbalansiraju, a u ovom trenutku je nemoguće napraviti nekakva predviđana. Ne znate šta će se desiti u narednih 10 dana. Dosta je komplikovano, ali veliki ljudi i velike vođe se vide u teškim sitaucijama. Uvek postoji neko rešenje. Mislim da svi treba zajedno da uradimo sve da što pre izađemo iz ove sitaucije. Optimista sam, jeste sitaucija komplikovana, ali iz nje se može izaći uz složnost i prave poteze", zaključio je Mijatović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije