NIJE LAKO IGRATI ZA ZVEZDU: Marko Simonović otkrio kakvu će ulogu imati u trećem mandatu na Malom Kalemegdanu

Novosti online

17. 08. 2020. u 15:00

POVRATNIK u redove KK Crvena zvezda Marko Simonović istakao je da će predstojeća sezona biti teška, ali da su ciljevi crveno-belih isti - trofeji i što bolji rezultat u Evroligi.

НИЈЕ ЛАКО ИГРАТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Марко Симоновић открио какву ће улогу имати у трећем мандату на Малом Калемегдану

Marko Simonović Foto N. Paraušić

- Hvala Saši Obradoviću na ukazanom poverenju i što mi je dao šansu da još jednom zaigram za svoj voljeni tim. Mislim da nas očekuje izuzetno teška sezona i činjenica je da će moja uloga biti da pomognem ekipi, svim igračima i novajlijama da se što pre uklope i shvate šta je Crvena zvezda, kao i to šta znači igrati za Crvenu zvezdu, a to verujte nije ni malo lak posao. Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate. Svi toga moramo da budemo svesni i živimo sa tim - rekao je Simonović za klupski sajt na Kopaoniku, gde se crveno-beli nalaze na pripremama.

Simonović je svestan da će naredna sezona biti poptuno drugačija u odnosu na sve dosadašnje u njegovoj prebogatoj karijeri.

- Nadam se pre svega da ćemo svi biti zdravi i tu ne mislim samo na igrače, stručni štab i kod nas u klubu, već mislim generalno na celu Evropu i svet globalno. Želim svima da budu zdravi i da se sve ovo što pre završi. Mi se pripremamo za sezonu prema normalnom rasporedu koji imamo pred sobom i nadam se da ćemo tako igrati. Činjenica je da će biti drugačije. U svakom slučaju to su novi izazovi i svako od nas mora da bude dodatno fokusiran, dodatno motivisan i spreman da podnese dodatnu žrtvu. Naši ciljevi ostaju isti, želimo da osvojimo tri trofeja u domaćim takmičenjima i da budemo što konkurentniji u Evroligi. Nadam se da ćemo to i uspeti i da ćemo pre svega ostati zdravi - rekao je Simonović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)