PROŠLA su dva dana od tragične smrti Majkla Odža, a novi detalji o životu, kao i samom događaju u Humskoj se pojavljuju iz sata u sat.

Komentari (19)

Nick

09.08.2020. 12:57

Ovaj put se u potpunosti slazem sa izjavom Covica. Moj prijatelj je imao blagu upalu pluca (nije sportista), lekari su mu prepisali 3 meseca mirovanja! Cak mu je i setnja preporucena uz strogo pracenje i bez zamaranja! Lekar koji je dozvolio/preporucio da Odzo trenira treba pred lekarskom komisijom da dobije zabranu obavljanja poziva, a verovatno i fizio koji je radio sa njim! Saucesce porodici!

Miodrag

09.08.2020. 16:14

@Nick - Dno dna,i nekoliko spratova nize je vas gazda i dr svih mogucih nauka!!!! Ko si bre ti????!!!!! Šutnuli ste ga, i od 30.06. nije vise igrac KKCZ!!!! Sram vas bilo gnj**e!!!! Inf da je trenirao na stadionu Partizana je znak da trazite istragu!!! Pa pokazite dozvolu za sve igrace koje ste podpisali u bilo kom sportu,ko ima pismenu dozvolu??? i ko izdaje takvu dozvolu koju moraju svi da postuju???? Ako vec otvarate istragu.mislim da je najodgovorniji predsednik i vlasnik kluba u kom se pokojni ,razboleo!!!! Zbog cega su ga tada šutnuli,i nisu vodili računa o njemu???!!!! Sram da vas bude!!!!

Nick

10.08.2020. 08:19

@Miodrag - Micko, nismo ga sutnuli nego mu je istekao ugovor. Kako sam razumeo ima prepisano mirovanje od strane lekara koji ga je lecio (od COVIDa 19), a ne lekara iz CZ, tako da znas da "vasi" lekari nisu smeli da mu odobre trening. A taj covek koji je sa njim radio individualni trening treba da izgubi dozvolu za rad! I cisto da te malo opismenim ne kaze se pismenim (posto mozes da budes pismen, sto ti nisi!) vec se kaze pisana dozvola! Nekad cak i tvoja glava moze da nauci nesto!

Dimitrije

09.08.2020. 13:19

Otići će ovaj iz sporta, trebaće nam decenije da se oporavimo. Za početak da nam vratiš Zvezdu uzurpatore, onda da odgovaraš za ovakva zlodela.

SRBA

09.08.2020. 14:01

Sta se ti javljas ako i sam kazes da covek nije vise ni bio igrac tzv CZ. Stvarno je red se 'ovaj" odstrani iz sporta za sva vremena, uzurpator i 'postenjacina".

Polona Dornik

09.08.2020. 15:33

Ako se ovo pretvori u prepucavanje Zvezde i Partizana, zbogom istino, ne postoje objektivni navijači(sami su se izborili za taj status).

Mile 50

09.08.2020. 15:52

Sa jedne strane Terzic,sa druge Covic,licemerno,glupo i nepotrebno.Cega se boje kad imaju sve u rukama,predsednika drzave,fudbalske i kosarkaske organizacije,filijale koje se takmice u istom rangu.Boje se Partizana.Partizan je ova vlast unistila u svim granama sporta.Dokle vise,kome se obratiti da stavi tacku na ovu sramotu.

Baljezgava soraya

11.08.2020. 12:31

Tebe je lično pozvao Tramp i saopštio ti ovo o čemu ti baljezgaš. Nije na odmet da inkasiraš još koju hiljadarku eurića