CRNOGORCI BESNI NAKON POBEDE PARTIZANA: "Ko će biti pobednik ABA lige ne odlučuju igrači"

Tanjug

11. 05. 2024. u 15:11

KOŠARKAŠKI klub Budućnost izdao je danas saopštenje u kom osporava regularnost ABA lige posle poraza od Partizana (86:100) u trećem meču polufinalne serije regionalnog takmičenja.

ЦРНОГОРЦИ БЕСНИ НАКОН ПОБЕДЕ ПАРТИЗАНА: Ко ће бити победник АБА лиге не одлучују играчи

FOTO: KK Partizan/ABA liga

- Poštovani članovi Skupštine, Nažalost, obistinilo se ono na šta već dugo Budućnost upozorava. Ko će biti pobednik u važnim utakmicama ABA Lige više ne odlučuju igrači i njihov kvalitet i igra, nego drugi koji bi, pre svega, trebalo da budu u funkciji kvaliteta košarke i regularnosti lige. Takvim ponašanjem ABA Liga, čini nam se, doživljava najteže trenutke, stoji na početku saopštenja Budućnosti koje je potpisao direktor Slavko Radulović.

-Sigurni smo da većina od 12 klubova koji su vlasnici ABA Lige i ostali koji igraju ovu ligu i da bi za njeno osvajanje i pozicije na tabeli trebalo da budu merodavni i odlučujući klubovi, a ne ostali učesnici, sudijska organizacija, sudije… Nastalu tešku situaciju, koja u potpunosti obesmišljava dalje postojanje ABA Lige, moraju rešavati sami klubovi, jer je jasno da probleme ne mogu rešiti i popraviti oni koji su prouzrokovali ovako tešku situaciju, zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)